×

Τρόποι Πληρωμής

α) μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro

Ειδικά για τη πληρωμή με τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες θα μεταφέρεται ο χρήστης σε ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας pireaus bank για μέγιστη ασφάλεια. Στο σημείο αξίζει να τονισθεί ότι η εταιρεία δεν λαμβάνει γνώση ούτε διατηρεί κάποιο στοιχείο της κάρτας πληρωμής. Τα στοιχεία δίδονται μόνον στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας και ο χρήστης καλείται να διαβάσει προσεκτικά τους όρους που αναφέρονται στο περιβάλλον αυτό πριν δώσει τα στοιχεία της κάρτας του. Η εταιρεία ουδεμία ευθύνη έχει για οποιαδήποτε ζημία υποστεί ο χρήστης στο στάδιο αυτό. Η μη έγκριση πληρωμής από τον εκδότη της κάρτας δεν δημιουργεί καμία ευθύνη στην εταιρεία καθώς η σύμβαση θα θεωρείται ως μη καταρτισθείσα.

β) Με αντικαταβολή (μόνο για κατοίκους Ελλάδος).

Η πληρωμή θα γίνει στη courier με την παραλαβή του δέματος από τον χρήστη με έξτρα χρέωση τριών (3) ευρώ για αγορες κατω των 40Ε. Για αγορες ανω των 40Ε η αποστολη ειναι δωρεάν.

γ) Πληρωμή με τραπεζική κατάθεση

Απευθείας μεταφορά του ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό, βάζοντας τον αριθμό της παραγγελίας στην αιτιολογία, στην τράπεζα που αναφέρεται παρακάτω:

Τράπεζα Πειραιώς
Όνομα δικαιούχου: Πανουτσοπούλου Γεωργία
Αριθμός Λογαριασμού: 63 1814 0215 882 
IBAN: GR49 0171 3180 0063 1814 0215 882 

Η απόδειξη κατάθεσης παρακαλούμε πολύ να αποστέλλεται με e-mail στο info@piccolofashion.gr ώστε η παραγγελία σας να θεωρείται έγκυρη και να μπορεί να εκτελεστεί.

Μενού

Ρυθμίσεις

Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος